BACK TO JOB SEARCH

Stage Sales Retail Superunie

Trainee- & Internships Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

In deze uitdagende stage heb je dagelijks de afwisseling van klantencontact enerzijds en analyses anderzijds. Je krijgt een goed beeld van promotiemanagement en inzicht in de FMCG- en retailmarkt.

  • Je ondersteunt de Account Manager bij het opstellen, beheren en de executie van de accountplannen (incl. account specifiek promotiebeleid);
  • Voorbereiden van de salesgesprekken;
  • Je bent verantwoordelijk voor het proces rondom promoties (plannen promotievolumes, financiële afwikkeling en het evalueren van promoties);
  • Volgen en analyseren van de ontwikkelingen aan klantzijde (afzet/omzet/winst en marktgegevens) en dit door vertalen naar kansen.

De business unit Jacobs Douwe Egberts (JDE) Retail is de verkooporganisatie gericht op het supermarktkanaal. Met sterke merken als Douwe Egberts, SENSEO®, L’Or Espresso en Pickwick is JDE marktleider op het gebied van koffie en thee in Nederland. Je maakt tijdens deze stage deel uit van het Retail Sales team, specifiek het SUPERUNIE team. Je krijgt tijdens deze stage de mogelijkheid om volledig mee te draaien op Account Management.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt. Voor de positie van Stagiair Accountmanagement Retail, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • WO-opleiding en affiniteit met FMCG en Retail;
  • Commerciële en klantgerichte instelling;
  • Sterk analytisch vermogen en resultaatgericht;
  • Basis Excel/Powerpoint skills;
  • Teamplayer en sociaal/communicatief sterk.

Aanvullende informatie

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding en een verantwoordelijke rol in het team.

 

Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling.

 

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

 

Enthousiast? Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Cecile Kerstens Account Manager NL, en Joost Renckens, Talent Acquisition Intern. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Cecile Kerstens, bereikbaar op 06-27199441. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

 

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!