BACK TO JOB SEARCH

Production Engineer

Operations & Manufacturing Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Wanneer jijzelf een goed uitgedacht idee hebt waar de productie van kan profiteren, dagen we je uit dit ten uitvoer te brengen! Daar draait het om als je als Production Engineer in de Koffiebranderij start. Je bent regelmatig op de werkvloer te vinden om verbeteringen door te voeren, ad-hoc problemen op te lossen en waar te nemen waar we beter kunnen. In deze rol focus je met name op mechanisch gebied om de expert te worden van onze Pads-machines.

Je verantwoordelijkheden als Production Engineer:

  • Je leidt verbeterprojecten ten aanzien van de performance van de productielijnen;
  • Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van onze verpakkingslijnen en gaat zelfstandig aan de slag met projecten op het gebied van HSE, efficiency en betrouwbaarheid;
  • Je maakt gebruik van methodieken binnen Lean Manufacturing en SixSigma; 
  • Je werkt aan het testen en opzetten van nieuwe producten en lijnen en neemt deel in investeringsprojecten;
  • Je ondersteunt en coacht je collega’s op de productievloer waar nodig.

Waar kom je te werken?

In Nederland is de Koffiebranderij Utrecht (KBU) verantwoordelijk voor het produceren van de grootste koffieproducten in Nederland. Jaarlijks maken we meer dan 4 miljard koffiepads én ruim 100 miljoen pakken filterkoffie. Wij spelen een key rol als het gaat om innovaties. Wij fungeren vaak als pilotlocatie voor de Global productie. Goede ideeën worden hier uitgewerkt. Jij als Production Engineer speelt daarin een ontzettend belangrijke rol.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke mening en moedigen je aan deze te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt. 

Voor de positie van Production Engineer, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • HBO/WO-diploma in de technische richting met minimaal 3 jaar ervaring in een fabrieksomgeving; 
  • Je hebt goede mechanische kennis; 
  • Je weet hoe je verbeterinen signaleert, uitwerkt en implementeert. Daarbij weet je zowel het management als de productievloer te enthousiasmeren over je ideeën;
  • Je bent analytisch en bent bekend met Lean SixSigma;
  • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands. 

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

  • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
  • 13e maand;
  • Persoonlijk opleidingsbudget;
  • Goede pensioenregeling;
  • Korting op de producten van JDE.

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!
Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Julia Lueckermann, Production Manager, bereikbaar op +31 6 27199256. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je online reageren ter attentie van Joost Bakker, Talent Acquisition Specialist.

Omschrijving van het bedrijf
JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!