BACK TO JOB SEARCH

Planner Koffie & Thee

Supply Chain Joure Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Als Planner voor de koffie- en theefabriek in Joure maak je de Productieplanning volledig én plan je alle Outbound activiteiten. Er is dus veel afwisseling in deze functie, waar je met veel logistieke onderwerpen te maken hebt. Met name op het gebied van Outbound planning is er veel te verbeteren: aan jou om dit te identificeren en er mee aan de slag te gaan! 

Je verantwoordelijkheden als Planner: 

  • Je maakt de detail productieplanning en stemt deze af met productie en andere interne klanten;
  • Je grijpt niet alleen in als de uitvoering van de planning in gevaar komt (door bijvoorbeeld stilstanden of capaciteit verschil), maar denkt alvast een paar stappen vooruit om dit te voorkomen; 
  • Je stelt het detail outbound plan op voor de Koffie-/Theefabriek Joure en zorgt voor afstemming met interne klanten en logistieke dienstverleners;
  • Je evalueert en rapporteert logistieke prestaties. Op structurele basis lever je KPI’s op, maak je root cause analyses en onderneem je correctieve en preventieve acties;
  • Je werkt aan verbeterprojecten op basis van Lean manufacturing met betrekking tot de interne en externe Supply Chain.

Waar kom je te werken?

Als Production Planner werk je in het enthousiaste Planning team, bestaande uit een team van 8 planners. In deze functie rapporteer je aan de Teamlead Planning.

In Joure openden Egberts Douwes en zijn vrouw Akke Thijsses in 1753 hun kruidenierswinkel De Witte Os aan de Midstraat en legden zo de basis voor het Douwe Egberts voor nu. Nog steeds hebben we hier twee van onze belangrijkste fabrieken staan waar we koffie en thee produceren. Bij JDE werken we met passie voor onze historie in een fijne werksfeer. De fabrieken zijn technisch van een hoog niveau en continue in ontwikkeling. Elke dag streven we er naar een stapje beter te worden om uiteindelijk de best functionerende fabrieken binnen JDE te worden.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Production Planner, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • Je hebt een HBO/WO-diploma in de richting van Supply Chain Management (of vergelijkbaar); 
  • Ervaring (bijvoorbeeld in een stage) is een sterke pré;
  • Je hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen en administratieve processen (kennis van SAP is een pré);
  • Je bent stressbestendig en kunt prioriteiten stellen onder uitdagende omstandigheden;
  • Je schakelt makkelijk met elke laag van de organisatie; van technician tot productiemanager.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

  • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
  • 13e maand;
  • Persoonlijk opleidingsbudget;
  • 5 weken aanvullend partnerverlof voor aanstaande vaders;
  • Korting op de producten van JDE.

Deze functie valt in schaal 7 van de Coffee & tea CAO.

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

Enthousiast? Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Gerard Dijkstra, Teamlead Planning C&T, en Valeria Calenici, Talent Acquisition Specialist. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerard Dijkstra, bereikbaar op +31 615623310. Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!