BACK TO JOB SEARCH

Key Account Manager JDE Coffee - Gevalia

Sales Göteborg Full-time Sweden

Jobbeskrivning

På JACOBS DOUWE EGBERTS inspireras vi av det fantastiska som kan ske över en god kopp kaffe. Vi har gjort det till vårt uppdrag att ta reda på vad det är som gör det. Vi tillhandahåller kaffe för alla tillfällen, i alla kategorier, samt te, kaffemaskiner, teknisk service och tillbehör.

Om du sticker ut behöver vi dig, just nu söker vi efter en Key Account Manager inom Horeca med bas i Göteborg.

Om tjänsten

JDE Professional är ett affärsområde som arbetar med B2B, våra kunder är inom Horeca. Genom att nå konsumenter oavsett om de är på jobbet, på universitetet, i vården, på en flygplats eller på ett hotell stärker vi vårt huvudsyfte: att det finns ett kaffe till varje kopp. Som Key Account Manager på JDE Professional gör du detta genom att både operativt och strategiskt bearbeta, utveckla och driva affärer mot nya och befintliga kunder på nationell nivå.

Vi söker efter dig som är självgående och har erfarenhet av att arbeta med stora och komplexa kunder. Din affärsmässighet syns i ditt arbete. Du kommer rapportera till Country Sales Manager på JDE.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Som Key Account Manager innebär att du, genom god analys, planering och implementering av kundspecifika planer, säkerställer att uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmål uppnås.
  • Du kommer att representera starka varumärken och koncept inom kaffekategorin.
  •  Du initierar och upprätthåller ett förstklassigt partnerskap och ansvarar för utvecklingen av långsiktiga affärsmässiga kundrelationer.
  • Du är handlingskraftig, resultatorienterad, och har förmågan att upprätta ett starkt kontaktnät med både kunder, leverantörer och internt inom företaget.

Kvalifikationer

Hos JDE får du ett spännande och utmanande arbete i ett snabbväxande globalt företag med starka varumärken. Du arbetar självständigt men har kompetenta och trevliga kollegor med i säljteamet, där man firar framgång och stödjer varandra. Du och dina prestationer kommer att uppmärksammas här. JDE erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och månar om sina anställda. Vi erbjuder dig en hög grad av utveckling i en miljö som präglas av solidaritet, entreprenörskap, affärsmannaskap.

Vi söker dig med minst eftergymnasial utbildning. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Du är van att arbeta i CRM system, och du har B-körkort.

Ytterligare information

För frågor, vänligen kontakta Berat Taraku, Country Sales Manager på +46708681610.

Facklig kontakt Eva-Lotta Sandfridsson, +46706955399

https://www.jacobsdouweegberts.com/

 

 

Våra medarbetare har sedan dag ett höjt ribban, tänkt snabbt och agerat ännu snabbare för att få en effekt som ska kännas runt om i världen. JDE är hemmet för några av världens mest kända kaffevarumärken. Våra 19 000 passionerade kaffemästare, som vi har i över 80 länder, levererar vår vision: ett kaffe för varje kopp.

JDE Professional består av 2900 medarbetare över hela världen som ansvarar för att växa nästan 1 miljarder euro i en mycket lönsam verksamhet inom kommersiella och icke-kommersiella kundsegment. Tillsammans ger vi våra kunder den fulla lösningen för alla deras varma drycker från kraftvarumärken som Friele, L'Or, Gevalia och Douwe Egberts.

Gevalia, Nordens största kafferosteri, producerar 10 miljoner koppar utmärkt kaffe varje dag. Gevalia är en del av Jacobs Douwe Egberts sedan 2015 och vi är verksamma i Gävle där vi har ett 100 år gammalt arv av rostning av kaffe.